Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.07.2007 12:32 - Какви сме в очите на моите приятели тинейджъри?
Автор: llozenets Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1386 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 30.07.2007 00:46


Пием си с моите малки приятели топъл шоколад и те ми разказват за техните връстници. За разлика от нас по-голените, те не определят хората около тях по зодии или други измислени формули, а за всеки човек си имат точно определение спрямо отношението на човека към тях. Ето някой от определенията, с които те ни класифицират. Определенията на хората се правят в зависимост от качеството което доминира в отношенията им. В това отношение няма прошка за това, че всички хора имат добри и лоши страни. Ето някой от най-характерните, а вие може да ги допълните ако сте чули други.
1. Готин - човека, който винаги че им помогне за всичко, винаги ще ги разбере и на който могат да разчитат.
2. Пич – това е защитника, победител в битките и почти винаги има успех с всичко, каквото прави.
3. Як – да си такъв, означава да държиш на думата си до край. Да правиш всичко, каквото си обещал без да се отказваш.
4. Свеж – винаги чист и подреден, винаги усмихнат и ведър човек.
5. Помияр - ще почне да сваля приятел/ката ти въпреки че знае, че ти ходиш сериозно с нея/него, ще (се опита да) ти вземе гаджето като не подбира средства и/или ще излиза с него за да ти покаже, че го може.
6. Тежкар - Все ще показва чрез вещите си колко е повече. Всичко, което има е много скъпо и постоянно се фука с новите си придобивки Ако си беден няма да иска да ти стане приятел, защото родителите са забранили да се контактува с по-бедни от тях..
7. Тъпанар - Не разбира от дума, не знае нищо, нищо не схваща и не може и не иска да научи.
8. Натегач - този, който все иска да е пръв , и за да е такъв е способен на всичко.
9. Злобар – този, които завижда и го е яд на всичко хубаво, което се случва на другите. Винаги за всичко има негативен коментар. Не признава нищо хубаво.
10. Гадняр - винаги ще ти направи някой номер за да те постави в неудобно положение и ще иска да те унижи( ще ти сложи вода или габарче на стола или ще ти го дръпне преди да седнеш, ще ти напише нещо обидно и ще ти го залепи на гърба)
 
Така ни определят независимо дали това ни харесва или не. Поне аз се замислих за това, колко е лесно за моите малки приятели да извадят напред доминиращата черта в нашия характер и начин на живот. Започнеш нещо да им разказваш за хората около теб или за нещо, което ти се е случило или те ако ти разказват и те веднага определят с тяхната дума   най-характерната черта от нашето поведение, без право на защита.


Тагове:   Моите,   очите,   какви,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: llozenets
Категория: Лични дневници
Прочетен: 156928
Постинги: 70
Коментари: 226
Гласове: 463
Архив